Adrian Țuțuianu: România este în criză, partidele mari ocolesc subiectul / Victor Ponta – propunere de prim-ministru

 

Senatorul PRO ROMÂNIA Dâmbovița, Adrian Țuțuianu, consideră că prioritatea de căpătâi după alegerile parlamentare este aplicarea unui PLAN pentru ieșirea din criză a României, o criză acută care se resimte în toate domeniile vieții publice. Țuțuianu spune ca va fi nevoie de un prim-ministru puternic, cu experiență în situații similare și susține că Victor Ponta se detașează față de alte variante:

Suntem în criză și avem nevoie de un Parlament și un Guvern care să vină cu soluții anti-criză, avem nevoie de un guvern de profesioniști, cu o susținere largă la nivel parlamentar, în condițiile în care ne așteaptă o situație economică și socială dificilă.

Credem că Victor Ponta și Călin Popescu Tăriceanu sunt 2 oameni politici cu experiența guvernării, în mandatul cărora România a înregistrat creștere economică, românii au simțit majorări salariale și de pensii, scăderi de taxe și impozite. De altfel, Codul Fiscal adoptat de Guvernul Victor Ponta în 2014 s-a dovedit a fi cel mai liberal Cod, care a permis dezvoltarea afacerilor și o creșetere economică foarte bună.

Vom continua să facem opoziție actualei Guvernări. PRO ROMÂNIA este singurul partid de Opoziție astăzi, atitudine pe care ne-am manifestat-o constant din luna martie până în ziua de azi.

PRO ROMÂNIA va avea o propunere de prim-ministru și un program de guvernare pentru combaterea crizei. Cele 2 chestiuni vor fi stabilite la Congresul de fuziune din data de 8 noiembrie. Eu cred că Victor Ponta este propunerea cea mai nimerită pentru funcția de Prim-ministru al României. Are experiența guvernării, rezultate foarte bune la guvernare și capacitatea de a trece România printr-o criză economică fără precedent. Am să insist de fiecare dată pe ideea de criză economică, pentru că, din păcate, partidele mari ocolesc subiectul. Faptul că Guvernul Orban nu vine cu proiectul de buget ne arată că vor să ocolească acest subiect, care este de natură să ne arate ce se va întâmpla anul viitor. Prin proiectul de buget, Guvernul ar trebui să spună dacă se menține personalul din sectorul bugetar sau vom avea restrângeri de personal, dacă vor putea fi plătite salariile, dacă vor putea fi plătite pensiile.

Onoare muncii!

Comentarii

comentarii

Scrie un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.