Adrian Țuțuianu: UNPR Dâmbovița rămâne o anexă personală a lui Miculescu. NU vom colabora!

adrian tutuianu 7

S-a întâmplat săptămâna trecută împuternicirea ca președinte interimar al UNPR Dâmbovița a lui Alexandru Maican, apropiat al fostului președinte Dumitru Miculescu, plecat la șefia PNL Dâmbovița. De unde așteptau o numire care să apropie UNPR de PSD (respectând alianța de la nivel național), social-democrații dâmbovițeni resping acum cu vehemență orice colaborare cu omul lui Miculescu.

Adrian Țuțuianu, președinte PSD Dâmbovița:

Îl cunosc pe dl Maican, că orașul e mic. La nivel personal, avem relații civilizate, chiar cordiale într-o vreme, dar asta nu are nicio legătură cu activitățile noastre politice. UNPR Dâmbovița, prin această numire, rămâne o anexă a lui Miculescu. Deci nu o anexă a PNL-ului, ci o anexă personală a lui Miculescu. Este regretabil că cei de la București au luat decizia desemnării unui om pe care l-a propus Miculescu pentru această funcție.

Situația ne obligă să fim foarte clari în răspuns: nu vom colabora niciun minut cu oamenii numiți pe asemenea criterii. Deci, UNPR Dâmbovița, după această numire, nu are decât varianta să meargă de una singură, să facă dovada că atinge pragul electoral de 5% și, în condițiile în care va face acest prag, vom discuta, dacă va fi cazul, așa cum vom discuta cu toate partidele politice care vor fi reprezentate în Consiliul Județean sau în consiliile locale.

Ceea ce vom face noi în continuare este că vom încerca să-i aducem în Partidul Social Democrat pe toți cei care au idei de stânga, centru-stânga și care au mers în UNPR crezând că și partidul merge pe acest drum. Veți avea, în perioada următoare, mai multe surprize. Vă anunț astăzi una dintre ele: toată organizația UNPR Crevedia a venit în PSD, așa cum a venit și cea de la Vlădeni, așa cum a venit și cea de la Tărtășești și cum vor mai veni, în perioada următoare, și alte organizații. Oamenii au fost înșelați în așteptările lor, au fost mințiți cu privire la drumul pe care-l urmează și nu sunt dispuși să gireze, prin munca lor, o anexă a PNL sau o anexă personală a dlui Miculescu.

Onoare muncii!

Comentarii

comentarii

Scrie un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.