Adunarea Generală CAR a clerului și salariaților bisericești din Arhiepiscopia Târgoviștei!

DSC_7228

Luni, 18 ianuarie 2016, în prezenţa Înaltpreasfinţitului Părinte Arhiepiscop şi Mitropolit NIFON, conform legislaţiei specifice în vigoare, s-a desfăşurat, în Aula “Sf. Voievod Neagoe Basarab” a Centrului Eparhial al Arhiepiscopiei Târgoviştei, şedinţa Adunării Generale anuale a Casei de ajutor reciproc a clerului şi salariaţilor bisericeşti din Arhiepiscopia Târgoviştei (C.A.R.), ce a avut ca scop principal prezentarea, dezbaterea şi aprobarea raportului asupra activităţii pe anul 2015.

Pc. Pr. Valeriu Gheorghe, preşedintele C.A.R., a prezentat darea de seamă pe anul 2015, apoi contul de execuţie bugetară pe anul recent încheiat şi ulterior bugetul de venituri şi cheltuieli pentru anul 2016. S-a dat citire, apoi, raportului Comisiei de Cenzori, fiind propus bugetul pentru anul 2015, după care au fost discutate propunerile Consiliului Director cu privire la optimizarea activităţii instituţiei pe anul 2016.

În finalul înrunirii, au avut loc dezbateri referitoare la eficientizarea activităţii C.A.R. şi la creşterea aportului acestei instituţii în pastoraţia şi misiunea Eparhiei noastre, prin accentul pus pe întrajutorare şi solidaritate creştină.

Precizăm faptul că această instituţie de întrajutorare eparhială Casa de Ajutor Reciproc a clerului şi a salariaţilor bisericeşti din Arhiepiscopia Târgoviştei are în prezent 1.109 membri, iar, în anul 2015, a acordat împrumuturi în valoare de peste 1.500.000 lei.

Biroul de presă al Arhiepiscopiei Târgoviștei

Comentarii

comentarii

Scrie un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.