Alexandru Iorga: La Găești, nemulțumiri sunt foarte multe / 👉 două dintre acestea

PSD Găești își propune să oprească șirul rezultatelor slabe și foarte slabe din orașul Găești, începând cu alegerile de anul viitor. După mai multe încercări eșuate, soluția pentru funcția de primar pare a fi Alexandru Iorga, fost comandant al Poliției Găești, în prezent avocat în Baroul Dâmbovița, președinte interimar al PSD Găești.

Iorga și-a luat în serios atribuțiile politice, a început consolidarea organizației, face eforturi pentru vizibilitatea inițiativelor și are întâlniri cu oamenii din oraș. Din aceste întâlniri, spune el, rezultă și însușirea problemelor pe care oamenii le văd ca fiind cele mai mari:

Am ales această provocare pentru că locuiesc în orașul Găești și, zi de zi, văd că orașul nu evoluează, văd că orașul stagnează, văd că oamenii din Găești au nevoie de proiecte, de sprijin din partea administrației locale și, în prezent, acest sprijin nu se vede.

În ultima perioadă, am avut mai multe întâlniri cu cetățeni, cu găeșteni, ocazie cu care am punctat și am notat cerințele acestora. Nemulțumiri sunt foarte multe, însă aș veni în fața dumneavoastră cu două dintre acestea.

I. Părerea oamenilor din Găești, dar și a mea, este că cea mai mare problemă a noastră este traficul. Pentru această problemă, Consiliul Județean are acel proiect de centură, în prezent se află în faza de proiect tehnic, avem banii și sperăm ca, până la sfârșitul anului, să intrăm cu el în faza de licitație publică, motiv pentru care îi mulțumesc dlui președinte al Consiliului Județean pentru inițiativă. Așa cum se știe, este un proiect strict al Consiliului Județean, administrația de la Găești nu a avut nici cea mai mică implicare în acest lucru, deși putea și avea pârghiile necesare în atâția ani să rezolve această problemă.

II. Un alt proiect despre care aș vrea să vorbesc – și vine tot ca o inițiativă a oamenilor din Găești – este regenerarea centrului orașului. Vă spuneam că nemulțumiri sunt foarte multe și, astăzi, nu mi-am propus să fac o analiză a lor, dar acest centru este, cumva, lăsat în urmă de ani de zile. Este vorba de un proiect care presupune începând de la redimensionarea trotuarelor și găsirea unor soluții, astfel încât să se poată deplasa și pietoni, bicicliști, persoane cu dizabilități, autovehicule. (…) Pe lângă această idee, avem în proiect redimensionarea instalațiilor de canalizare, întrucât ați văzut, de fiecare dată când plouă în Găești, suntem inundați. De asemenea, avem în plan construirea unei baze sportive în zona parcului, în zona din spate unde, astăzi, este un focar de infecție.

Onoare muncii!

Comentarii

comentarii

Un Comentariu

  1. Țîncu George says:

    Succes Alexandru!

Scrie un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.