Amplă dezbatere pe Sănătate organizată de CJ Dâmbovița / Printre invitați: profesorii Rafila și Streinu-Cercel (declarații)

Consiliul Județean Dâmbovița a organizat, astăzi, o amplă dezbatere publică pe o temă actuală, într-un context care devine, din nou, tot mai vulnerabil: „Sănătate pentru Dâmbovița”. Au fost invitați să participe reprezentanți ai autorităților locale, ai sistemului sanitar, din industria farmaceutică, parlamentari etc. Cei care n-au fost prezenți fizic, în sala Centrului Internațional de Conferințe al Universității „Valahia” au putut urmări și comunica prin platforma ZOOM. În total, peste 300 de persoane au luat parte la dezbatere. Printre acestea, personalități ale sistemului, precum profesorii Adrian Streinu-Cercel sau Alexandru Rafila.

Corneliu Ștefan, președinte CJD:

Sunt 547 de zile de la primul caz de COVID-19 confirmat în județul Dâmbovița – 24 martie 2020!

SARS-COV-2 a schimbat totul, de la relațiile interumane, până la activitățile noastre zilnice. Dar, cel mai mult, acest virus și mutațiile sale ulterioare, ne-au făcut să realizăm, în cel mai dur mod, cât de vulnerabili suntem. Din toate punctele de vedere.

Ne aflăm astăzi, aici, pentru că sistemul sanitar trebuie susținut fără nicio reținere. La fel și dumneavoastră, oamenii din sistemul de sănătate. (…) Scopul acestei dezbateri este ca, la final, să putem trasa, clar și predictibil, direcțiile de dezvoltare ale sistemului medical din județul Dâmbovița și să acționăm ca atare, astfel încât să putem face față tuturor provocărilor prezente și viitoare.

Onoare muncii!

Comentarii

comentarii

Scrie un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.