AȘA CEVA! Prim-vicepreședinte PNL Dâmbovița: Cezar Preda ne-a promis la fiecare loc de muncă și ne-a uitat!

aurelian popa 3

Aurelian Popa, prim-vicepreședinte PNL Dâmbovița, este, de curând, angajat la Primăria Răcari, drept consilier personal al primarului Marius Caravețeanu, președinte PNL Dâmbovița. Popa s-a străduit astăzi, în cadrul unei conferințe de presă, să explice cum a ajuns în postura asta.

Declarațiile sunt memorabile și au provocat, la un moment dat, iritarea lui Gabriel Plăiașu (secretar general PNL Dâmbovița), prezent și el la conferință și pomenit de Popa în elanul „destăinuirilor”.

Pe scurt, spune Aurelian Popa că fostul președintele PNL Dâmbovița, deputatul Cezar Preda, le-a promis mai multor lideri din organizație locuri de muncă, după care i-a abandonat:

Să știți că eu am rugat colegii de multă vreme să fiu ajutat să muncesc, pentru că chiar mă văd folositor unei administrații și sunt foarte responsabil.

Trebuie să vă spun că persoana care ne-a promis la fiecare câte-un loc de muncă ne-a uitat. Deci, înainte de alegeri, deputatul Cezar Preda m-a chemat și zice: „Să nu-ți faci probleme, că vei avea un loc de muncă, o să fii la Parlament, o să fii nu-știu-unde, nu-știu-ce.” I-a zis și lui Gabi (Gabriel Plăiașu – aflat lângă Popa, la conferință – n.r.), i-a zis și lui Gabi Grozavu. Ce să faci? Să stai încă 4 ani? Trebuie să găsești ceva.

Mie mi s-a promis că, în cazul în care câștigăm alegerile, nu există o problemă. În cazul în care le pierdem, o să ne asigure la Parlament, (un post de) consilier al deputatului sau altui deputat.

Vizibil jenat de faptul că este pomenit în discuție, Gabriel Plăiașu a comentat iritat: Dl Popa să vorbească în numele domniei sale, nu în numele meu!

Onoare muncii!

Comentarii

comentarii

Un Comentariu

  1. Băi, Popică, lumea e rea, dar nu-ţi face sînge rău! Cum să aprecieze ea un cap de bou? 🙁

Scrie un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.