Candidat pentru Primăria Moreni, Gabriel Purcaru își prezintă echipa de consilieri: Fiecare a excelat în domeniul său și acum ne-am unit forțele!

Municipiul Moreni este o provocare administrativă pentru următorii 4 ani. În ciuda proiectelor accesate, evoluția din ultimii ani nu a fost suficient de vizibilă, iar locuitorii resimt asta. Chiar și președintele Consiliului Județean Dâmbovița, Corneliu Ștefan, asumă această idee: Municipiul Moreni trebuie să intre în ritmul județului și să accelereze investițiile. Orașul „cere” o altă abordare la nivel de conducere, iar favorit să preia această sarcină este Gabriel Purcaru (PSD), candidat pentru funcția de primar.

Social-democratul a vorbit, astăzi, despre echipa de consilieri alături de care candidează: O echipă echilibrată, cu oameni profesioniști, cu o medie de vârstă de 42 de ani, oameni care, chiar dacă suntem o organizație tânără, au făcut performanță acolo unde-și desfășoară activitatea. Este o echipă care va aduce schimbarea de care municipiul Moreni are nevoie. Fiecare a excelat în domeniul său și acum ne-am unit forțele pentru a face din Moreni un municipiu de care să fim cu toții mândri.

Echipa PSD Moreni: Purcaru Gabriel, Tocan Constantin, Breazu Gheorghe, Stan Vasile, Ionescu Ștefania, Vlăsceanu Andreia, Cațoiu Eduard, Cornea Adrian, Rusu Bogdan Nicolae, Tocan V. Constantin, Ioniță Ion, Nedelcu Darian, Enescu Ciprian, Petrache Ovidiu Alexandru, Aldea Paul Valentin, Costea Elena Mădălina, Ionescu Mihaela, Brezeanu Bianca Elena, Constantin Andreea Elena, Rusen Bianca, Bucuroiu Cătălin, Bica Alexandra Ștefania.

Comentarii

comentarii

Scrie un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.