Ce bătălie pentru parlamentare, în Dâmbovița! Alexandru Oprea pleacă din PSD și candidează la Senat din partea PMP

Alegerile parlamentare programate pe 6 decembrie vor consemna, în Dâmbovița, una dintre cele mai consistente bătălii politice, măcar prin prisma numelor de candidați.

Astăzi, ultima mutare: fostul președinte CJD, Alexandru Oprea, părăsește Partidul Social Democrat și se alătură PMP Dâmbovița, din partea căruia va candida la alegerile parlamentare. Oprea va deschide lista pentru Senat. Este a doua mutare politică a PMP, după aducerea lui Iulian Vladu, deschizător de listă la Camera Deputaților.

Oprea nu s-a înțeles cu actuala conducere a PSD Dâmbovița pentru o candidatură eligibilă, deși a avut promsiuni ferme în acest sens, chiar înainte de campania pentru locale. Este și unul dintre motivele pentru care fostul președinte CJD a rămas alături de candidații PSD. Promisiunea candidaturii (era vorba de locul 2 la Camera Deputaților) nu s-a concretizat, însă, iar fostul lider social-democrat a optat pentru partidul lui Traian Băsescu. O alăturare care, cel puțin în urmă cu câțiva ani, ar fi fost catalogată drept imposibilă.

În aceste condiții, concurența politică, cel puțin pentru cele 3 locuri de senatori de Dâmbovița, este una teribilă. Îi vom avea ca opțiuni, din ceea ce știm până astăzi, pe Titus Corlățean (PSD), Virgil Guran (PNL), Adrian Țuțuianu (PRO ROMÂNIA) și Alexandru Oprea (PMP). Să tot votezi!

Onoare muncii!

Comentarii

comentarii

Scrie un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.