Cezar Preda îl face „laș plezirist” pe ministrul Justiției pentru c-ar fi intrat în concediu. Tudorel Toader dezminte

cezar-preda-politicianism-cinic-cred-ca-marea-problema-a-lui-ponta-sau-a-lui-stroe-este-ca-exista-supravietuitori-18471955

Deputatul PNL Dâmbovița, Cezar Preda, îl atacă pe ministrul Justiției, Tudorel Toader, după anunțul de ieri privind pachetul de modificări pe Legile Justiției și presupusul concediu în care ministrul ar fi intrat imediat:

Respect pregătirea profesională a fiecărui om, respect cariera unui om, dar, fără nicio reținere, îmi permit să-l caracterizez pe ministrul Justiției ca fiind un laș plezirist. Este un laș care, în loc să iasă și să explice de ce a scris ceea ce a scris, a preferat să fugă în concediu. Deci, e clar pentru mine că ministrul Justiției nu crede în ce-a scris.

Cred că trebuie să rămână această amprentă pe care o merită, de a fi un laș care nu-și recunoaște gândurile și ideile în ceea ce a promovat. Vorbesc 100 de oameni despre un lucru despre care trebuie să vorbească cel care l-a scris. (…) Ministrul Justiției s-a definit prin ceea ce a făcut ieri și mai tare s-a definit prin fuga în concediu.

Doar că Toader nu se află în concediu, informația răspândită pe mai multe site-uri fiind negată chiar de către ministru: Absolut neadevărat (că sunt în concediu – n.r.). Informația e greșită. Astăzi, la orele 8.30, am intrat într-o sală de ședință la o judecătorie; voiam să văd de la program până la procedurile de desfășurare a ședinței de judecată, iar acum sunt în deplasare spre un penitenciar. (declarație făcută pentru EuropaFM).

Cezar Preda a catalogat drept „bazaconii” principalele propuneri de modificare din Legile Justiției, fără a argumenta pe subiect.

Onoare muncii!

Comentarii

comentarii

Un Comentariu

  1. de ce blam? eu l-aș felicita pe TT că ne-a dezvăluit ce vor niște unii din oligo-politica românească 😉

Scrie un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.