Ciprian Prisăcaru, primele declarații după intrarea în PSD!

watermarked-18836518_1724874877530192_1216093416_o

O surpriză politică totală s-a petrecut astăzi, la conferința Organizației PSD Târgoviște, acolo unde au fost prezentați noii membri ai filialei. Între aceștia, fostul președinte și candidat PNL pentru Primăria Târgoviște, actual președinte al Clubului Sportiv Municipal, Ciprian Prisăcaru.

El a avut și o intervenție pe scenă, declarându-le noilor colegi gândurile sale de nou membru:

Sunt convins că, pentru foarte mulți dintre dumneavoastră, prezența mea, aici, în această seară, este o surpriză mai mică sau mai mare. N-am să vorbesc deloc despre trecut, pentru că nu m-ajută la nimic. Însă, am să vorbesc despre prezent și despre viitor. (…) Probabil că mulți vă întrebați „De ce?”. Pentru că am găsit aici seriozitate, profesionalism, implicare, pentru că am văzut preocuparea de zi cu zi pentru a face bine, pentru a dezvolta comunitatea noastră, comunitatea locală, comunitatea județeană, pentru că am văzut o foarte bună organizare și seriozitate la nivel național.

Așa cum a spus și dl primar, ne cunoaștem de ceva timp, am lucrat împreună în Executivul municipiului Târgoviște – și spun eu că am făcut-o cu onestitate și că am făcut lucruri bune. Sigur, probabil că unii veți spune că s-ar fi putut și mai bine, o spun și eu. Lucrăm și astăzi împreună, poate întâmplător, poate nu întâmplător și vă asigur de lucrurile bune pe care le facem acolo. De asemenea, vă asigur de ceea ce va urma să facem împreună. Dar, cum faptele spun mai mult decât vorbele, prefer să ne vedem în viitor și să vedem dacă am avut dreptate în ceea ce v-am spus în această seară.

Onoare muncii!

Comentarii

comentarii

Un Comentariu

 1. moshu49 says:

  traseism, mercantilism, versatilitate, simbol al imposturii politice…
  că doar ne-a zis-o maestrul Dinică: mîna întinsă care nu spune o poveste nu primește pomana!
  mai ales acum cînd Grindeanu a acordat pînă la 5% din bugetul local pentru sport, fotbal în mod special
  la care să nu uităm de stadionul sintetic promis în parteneriat de Burleanu – aka Ciurli Burli – în ianuarie cu termen de finalizare decembrie a.c.(!!!), că doar se vrea reales la cîrma FRF
  a propos: parandărătu’? cît mai e parandărătu’? 🙁

Scrie un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.