CJD a votat propunerea de retragere a 3 licențe de traseu pentru transportul public. Vezi rutele și cine s-a opus!

cjd - 25.09 (3)

Cel puțin 3 încercări eșuate au existat pe propunerea președintelui CJD, Adrian Țuțuianu, de retragere a unor licențe de traseu pentru transport public de persoane pe diferite rute. S-a întâmplat astăzi, în ședința Consiliului Județean, ca proiectul de hotărâre să fie aprobat.

Astfel, au fost aprobate propunerile de retragere a licențelor de traseu operatorului de transport SC Grup Atyc SRL pe rutele Târgoviște – Răzvad – Moreni și Moroeni – Doicești – Târgoviște, respectiv operatorului SC Girueta Tur SRL pe ruta Găești – Vișina – Răscăeți!

Citim din raportul CJD neregulile imputate:

Operatorul de transport SC Grup Atyc SRL a utilizat în mod repetat, mai mult de trei ori, pe traseele cod 008 Târgoviște – Răzvad – Moreni și cod 100 Moroeni – Doicești – Târgoviște autovehicule care nu fac parte din Programul de transport 2014 – 2019, încălcând astfel prevederile art. 28 din Ordinul M.I.R.A. nr. 353/2007 privind aprobarea Normelor de aplicare a Legii serviciilor de transport public local nr. 97/2007.

Operatorul de transport SC Girueta Tur SRL a utilizat în mod repetat pe traseul cod 111 Găești – Vișina – Răscăeți o serie de autovehicule, altele decât cele titulare, încălcând astfel prevederile legale și a utilizat în executarea serviciului de transport autovehicule cu un punctaj mai mic decât cel cu care s-a licitat în vederea adjudecării traseului, încălcând astfel prevederile art. 18 din Ordinul M.I.R.A. nr. 353/2007 privind aprobarea Normelor de aplicare a Legii serviciilor de transport public local nr. 97/2007.

Proiectul de hotărâre a fost aprobat cu votul consilierilor PSD + independenți. S-au abținut ori au votat împotrivă toți consilierii PNL.

Propunerea de retragere a licențelor va fi înaintată acum Autorității Rutiere Române (ARR) – Agenția Dâmbovița.

Onoare muncii!

cjd - 25.09 (4)cjd - 25.09 (2)cjd - 25.09 (1)

Comentarii

comentarii

Scrie un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.