CJD – asociere cu Titu, Braniștea, Sălcioara, Produlești pentru realizarea Centurii ocolitoare a orașului Titu

Președintele Consiliului Județean Dâmbovița, Corneliu Ștefan, a anunțat, astăzi, semnarea acordului de asociere cu 4 localități pentru realizarea centurii ocolitoare a orașului Titu. Este vorba de orașul Titu și comunele Braniștea, Sălcioara și Produlești, Consiliul Județean fiind lider de asociere. Era un pas necesar în vederea înaintării procedurilor pentru acest obiectiv:

În câteva zile, administrația județului va lansa licitația publică de realizare a studiului de fezabilitate prin care vom găsi cea mai bună variantă a acestei centuri. Centura ocolitoare a orașului Titu va crea toate condițiile necesare dezvoltării întregii zone. Vom avea o cale de acces economică și rapidă pentru transportul de mărfuri în zonă, dar vom crește și gradul de siguranță pe drumurile publice din județul Dâmbovița.
Demersul vine în completetarea celorlalte 4 proiecte inițiate de CJD, respectiv Inelul 2 de centură pentru municipiul Târgoviște, Centura ocolitoare Fieni-Pucioasa, Centura municipiului Moreni și Centura orașului Găești.

Comentarii

comentarii

Scrie un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.