Complexul Turistic de Natație Târgoviște, bilanț peste aștepări: Peste 100.000 de clienți în 2017!

complexul turistic (1)

Complexul Turistic de Natație din Târgoviște a încheiat un an 2017 excelent din punct de vedere al obiectivelor. A fost, de departe, destinația preferată în timpul verii și a plusat cu aducerea la Târgoviște a mai multor competiții naționale și internaționale de gen în bazinul olimpic acoperit. Complexul este, deja, lăudat drept cel mai modern din România, de către oamenii care conduc Federația Română de Natație și Pentatlon Modern.

Toate astea se traduc într-un succes care a depășit așteptările. Spune Cristian Stan, primarul municipiului, chiar astăzi, cu ocazia inaugurării celei de-a doua săli de forță din cadrul Complexului:

În 2017, la nivelul Complexului Turistic de Natație au fost peste 100.000 de clienți, iar veniturile obținute au depășit 1,6 milioane lei. Este un bilanț care ne situează cu mult peste așteptările pe care le aveam. Sunt întrunite absolut toate criteriile de performnață stabilite prin contractul de finanțare. (Complexul este o investiție cu finanțare mixtă – fonduri europene și bugetul local).

Onoare muncii!

Comentarii

comentarii

Scrie un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.