Comunicat de presă al parlamentarilor PSD – PC Dâmbovița după vizita lui Liviu Dragnea

sigle partide_2008

Comunicat de presă:

Grupul parlamentarilor PSD și PC din Dâmbovita, salută reluarea discuțiilor legate de investițiile necesare dezvoltării județului Dâmbovița prin discuțiile cu primarii orașelor și comunelor din județ. Prezența vicepremierului Liviu Dragnea, Ministrul Dezvoltării Regionale, la întalnirea de la Titu se înscrie în agenda publică anunțată, recent, de Grupul nostru parlamentar prin care urmărim redeschiderea dosarelor de investiții ale Primăriilor din Dâmbovița, pe masa Miniștrilor PSD din Guvernul Ponta.

Totodată, Grupul senatorilor și deputaților PSD-PC, salută adoptarea O.G. de Guvernul Ponta prin care fondurile pentru obiectivele de investiții ale primăriilor pot fi aprobate fără să mai fie trecute prin filtrul Consiliului Județean. În opinia noastră, această modificare are la bază criterii de eficiență și de orientare a investițiilor către cetățeni prin recunoașterea importanței primarilor, ca exponenții cei mai apropiați de oameni ai clasei politice.

Parlamentarii PSD și PC vor continua să monitorizeze stadiul implementării proiectelor de investiții aflate în atenția Consiliului Județean pentru a asigura accelerarea și suportul parlamentar necesar dezvoltării județului Dâmbovița.

Grupul parlamentar PSD – PC Dâmbovița

Comentarii

comentarii

Scrie un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.