Constantin Maricescu vrea să se întoarcă la Primăria Aninoasa / „Decizia de acum 4 ani nu a fost inspirată” / Cine l-a trădat

Constantin Maricescu, și-a anunțat, astăzi, candidatura pentru funcția de primar al comunei Aninoasa la alegerile locale din acest an. El va candida din partea Partidului Național Liberal, fiind prezenți la eveniment mai mulți colegi care vor face parte din echipa de consilieri. Maricescu a mai condus administrația locală timp de 6 mandate, fiind convins să facă un pas înapoi la alegerile din 2020, când l-a susținut pe actualul primar PSD, Vlăduț Niculae.

Știrea este știre, pentru că Maricescu reușise, în lunga perioadă cât a fost primar, să creeze un fel de brand recunoscut la nivelul județului. În campania din 2020, a decis să nu mai candideze, având o înțelegere cu actualul primar și conducerea PSD Dâmbovița: să fie viceprimar al comunei. Maricescu spune că, imediat după depunerea candidaturilor, a sesizat o schimbare bruscă de atitudine din partea lui Niculae, confirmată de ostilitatea ce-a urmat (refuzul inițial de a-l alege ca viceprimar și, după un an și jumătate, revocarea din funcția de viceprimar).

Câteva declarații:

Nu candidez împotriva cuiva, nu candidez să mă răzbun, nu candidez din orgoliu, ci la îndemnul locuitorilor comunei Aninoasa, cărora le-am fost primar 24 de ani. (…) Decizia de acum 4 ani nu a fost una tocmai inspirată și acest lucru este confirmat de abordarea locuitorilor comunei Aninoasa, prin desele întâlniri pe care le-am avut cu dumnealor.

Nu pot să evit alegerile, indiferent ce vor spune unii sau alții. Am trăit tot timpul printre oameni, dialogând cu ei, lucrând pentru Aninoasa. Vreau să aduc niște lucruri din nou în matca lor.

A fost o convenție între mine și persoana care este acum primar, de a lăsa culoar liber unui tânăr, pe care, de altfel, l-am sprijinit, susținut, recomandat că și pe propriul copil.

Onoare muncii!

Comentarii

comentarii

Un Comentariu

  1. Binele comunitatii este esential in functia de primar si sunt incantat sa vad ca Constantin Maricescu are in continuare aceasta motivatie puternica pentru a candida. Cu siguranta va face o echipa puternica alaturi de colegi din PNL si sper ca va aduce in continuare progres si dezvoltare la nivel local. Este impresionant sa vezi cat de mult apreciat si iubit este domnul Maricescu de catre locuitorii comunei Aninoasa dupa ce a fost primar timp de 24 de ani. Imi doresc ca si in urmatorul mandat sa faca schimbari pozitive si sa continue sa lucreze cu aceeasi pasiune si dedicare in interesul comunitatii.

Scrie un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.