Dâmbovița: Consilierii județeni au aprobat desființarea Serviciului Public de Alimentare cu Apă și Canalizare!

alegere daniel comanescu luciana cristea (5)

S-a întâmplat astăzi, în ședința Consiliului Județean Dâmbovița, adoptarea proiectului de hotărâre privind desființarea Serviciului Public Județean de Alimentare cu Apă și Canalizare Dâmbovița începând cu data de 1 aprilie 2018.

Până la acea dată, patrimoniul Serviciului va fi inventariat și predat integral Consiliului Județean. După încheierea inventarierii, se vor finaliza toate acțiunile financiar-contabile și celelalte operațiuni specifice privind preluarea activului și pasivului.

În raportul care a însoțit proiectul de hotărâre, se explică faptul că, la solicitarea autorităților publice locale, în cursul lunilor noiembrie și decembrie 2017 și ianuarie 2018, sistemele de alimentare cu apă și canalizare aflate în domeniul public al județului au fost transmise în domeniul public al unităților administrative solicitante. În aceeași perioadă, Consiliul Județean Dâmbovița a procedat la încetarea contractelor de asociere interlocală, respectiv la exercitarea dreptului de administrare a rețelelor aparținând autorităților administrației publice locale. În aceste condiții, Serviciul Public Județean de Alimentare cu Apă și Canalizare nu mai are obiect de activitate, drept pentru care s-a impus desființarea lui.

Votul a fost unanim.

Onoare muncii!

Comentarii

comentarii

Scrie un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.