Dâmbovița: Liberalii Vladu și Orban merg la Cioloș să ceară demiterea prefectului Ioan Marinescu!

vladu - orban (2)

Întruniți aseară în Comitet Județean Executiv, liberalii dâmbovițeni au hotărât să-și mandateze copreședinții, pe Ludovic Orban și Iulian Vladu, să meargă la Dacian Cioloș cu solicitarea de demitere a prefectului Ioan Marinescu. Motivele sunt descrise de purtătorul de cuvânt al PNL Dâmbovița, Gabriel Plăiașu:

S-au înscris la cuvânt mai mulți colegi și, la unison, aspectul pe care l-au remarcat majoritatea dintre ei este că dl Ioan Marinescu nu reprezintă, în momentul de față, Guvernul Dacian Cioloș în județul nostru. Așa cum știți, Instituția Prefectului reprezintă Guvernul în teritoriu. Dl Marinescu este prefectul Guvernului Victor Ponta. Domnia sa nu are niciun fel de legătură cu ceea ce se întâmplă, în momentul de față, la nivel guvernamental, în România. Umare a unui vot dat aseară în Comitetul Județean Executiv, cei 2 copreședinți, deputații Ludovic Orban și Iulian Vladu, au primit mandatul pentru a solicita Primului Ministru schimbarea din funcția de prefect a dlui Ioan Marinescu.

Întrebat ce i se reproșează, în mod concret, prefectului, Plăiașu a răspuns: Că aparține Partidului Social Democrat. Este un reprezentant al Partidului Social Democrat. Purtătorul de cuvânt a adăugat că știe că, potrivit legii, omul nu este membru al partidului, dar că legea e strâmbă și ar trebui să facem o serioasă corectură în privința acesteia.

Onoare muncii!

Comentarii

comentarii

Scrie un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.