Dâmbovița, Niculești: Aici va fi unul dintre cele mai mari terenuri de golf din Europa / academie, country-club (60 milioane euro investiți)

Președintele Consiliului Județean Dâmbovița – Corneliu Ștefan și primarul comunei Niculești – Dorinel Soare au participat, astăzi, la conferința de presă de începere a uneia dintre cele mai mari investiții private din județ: un teren de golf, o academie și un complex dedicate acestui sport exclusivist, proiect de aproximativ 60 milioane euro.

Potrivit dezvoltatorului, la Niculești vor fi realizate:

  • Teren de golf, 18 trasee – championship size, Academie de Golf;
  • Country Club: clubhouse, restaurante, piscine, centru de wellness, hotel, sală de evenimente, terenuri de sport și locuri de joacă;
  • Peste 170 de vile individuale;
  • Peste 100 de apartamente.

Suprafața dezvoltată va fi de 72,4 hectare, iar investiția așază județul Dâmbovița și comuna Niculești pe harta internațională a golfului.

Corneliu Ștefan:

Astfel de investiții arată că județul nostru și comunitățile locale sunt pregătite să răspundă nevoilor tuturor investitorilor. Suntem un partener de încredere și dăm dovadă de deschidere în ceea ce privește acordarea de sprijin celor care vin să construiască și să dezvolte în Dâmbovița. Toate acestea echivalează cu crearea de noi locuri de muncă și apariția unor afaceri locale conexe acestui sport. Felicitări!

Dorinel Soare:

Pentru comunitatea noastră, e un lucru deosebit. Dincolo de contribuția la bugetul local, care-i semnificativă, Niculeștiul o să apară pe harta internațională a golfului. Sigur, ne avantajează și poziția apropiată de aeroport. (…) Sprijinul din partea autorităților locale și județene a fost total și așa va fi în continuare; doar să ne spună dezvoltatorul cu ce să-l ajutăm. Și să ne cheme la inaugurarea efectivă.

Comentarii

comentarii

Scrie un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.