DÂMBOVIȚA: Premierul Sorin Grindeanu, vizită la fabrica Arctic din Găești! (foto + video + declarații)

sorin grindeanu (2)

Prim-ministrul Sorin Grindeanu se află astăzi în prima sa vizită de lucru în județul Dâmbovița. Premierul a pornit cu o întâlnire la sediul fabricii Arctic din Găești, acolo unde a discutat cu reprezentanții grupului. Discuția a fost urmată de o vizită în fabrică și conferință de presă.

În declarații, Sorin Grindeanu a felicitat reprezentanții companiei pentru investiția pe care au dezvoltat-o la Găești și pentru noua fabrică pe care o vor realiza la Ulmi, un proiect cu valoarea totală de 471 milioane lei:

Doresc să fie o obișnuință ca oriunde merg să iau contact cu firme importante, cu mari companii care investesc în România, care au o poveste de succes în țara noastră, iar Arctic este o asemenea poveste de succes. Un exemplu e dat de noua unitate pe care și-o vor deschide lângă Târgoviște, la Ulmi, cu peste 1.000 de angajați. Am vrut să văd și linia de producție unde, în trecut, statul român a dat ajutor de stat. De asemenea, statul român a oferit ajutor de stat pentru viitoarea nouă unitate de la Ulmi. Toate cifrele și tot ceea ce ni s-a prezentat astăzi arată o companie în dezvoltare, o companie de succes, o situație „win-win”, așa cum spunea și domnul ministru Tudose (n.r. – ministrul Economiei), în care câștigă și dânșii, câștigă și statul român.

Sorin Grindeanu a venit la Găești împreună cu senatorul PSD Dâmbovița, senatorul Adrian Țuțuianu. La discuții și declarații au mai fost prezenți, alături de reprezentanții Arctic, prefectul Antonel Jîjîie, președintele Consiliului Județean Dâmbovița – Alexandru Oprea, ministrul Economiei – Mihai Tudose, ministrul delegat pentru Fonduri Europene – Rovana Plumb, senatorul Titus Corlățean.

Onoare muncii!

sorin grindeanu (1) sorin grindeanu (3) sorin grindeanu (4)

Comentarii

comentarii

Un Comentariu

  1. 🙂 peste 1000… fără număr, fără număr! 😀 )))

Scrie un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.