Daruri pentru tineri la Centrul Social Creștin al Arhiepiscopiei Târgoviștei!

sdsdsdsd

Marți, 20 decembrie 2016, în apropierea sărbătorii Nașterii Domnului, Înaltpreasfinţitul Părinte Arhiepiscop și Mitropolit NIFON, a oferit, la Centrul Social Creştin al Arhiepiscopiei Târgoviştei, de sub conducerea Pc. Pr. Adrian Rada, directorul Centrului, daruri, constând din îmbrăcăminte, încălţăminte și dulciuri, pentru 32 de tineri îngrijiți de Centrul rezidenţial de tip familial “Sf. Ier. Nicolae”, aparținând C.S.C. al Arhiepiscopiei Târgoviştei, şi de Centrul de Servicii Sociale “Floare de Colț” din Târgoviște.

La eveniment au luat participat: doamna Cristiana BUCUR, director executiv al Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Dâmboviţa, precum şi Pr. Vicar Eparhial și Părinţi Consilieri de la Centrul Eparhial.

În cuvântul său de învăţătură, Înaltpreasfinţia Sa a subliniat tradiţia creştină a intensificării, în apropierea sărbătorii Naşterii Domnului, ca de altfel şi a altor mari sărbători, a preocupării pentru nevoile celor lipsiţi de lângă noi. Din acest motiv, a dărui se înscrie în logica Crăciunului căci exprimă dorinţa noastră de a răspunde iubirii milostive a lui Dumnezeu care ne˗a oferit marele său dar: Întruparea Fiului Său pentru mântuirea noastră.

Biroul de presă al Arhiepiscopiei Târgoviștei

Comentarii

comentarii

Scrie un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.