Deputatul Cezar Preda atacă dur conducerea PNL Dâmbovița și acuză o strategie de la centru!

cezar preda

Deputatul PNL Dâmbovița, Cezar Preda, intră la rupere în actuala conducere interimară a Organizației (în frunte cu Gabriel Grozavu), pe care o acuză că are un proiect „de distrugere a ceea ce înseamnă fostul PDL și de îndepărtare totală a parlamentarilor”. Mai mult, spune Preda că ideea este alimentată de la București, de la vârful partidului:

Cred că ceea ce se întâmplă în PNL Dâmbovița este o piesă de teatru cu final așteptat. Se va duce în jos și va fi unul dintre cele mai slabe rezultate din țară. Președintele interimar de acum nu face decât să-și continue opera de demolare: după ce a demolat președintele ales (Marius Caravețeanu – n.r.), acum a trecut la faza nr. 2, faza parlamentarilor, a decapitat organizații, le schimbă după bunul plac, deși este un interimar care nu trebuia să se ocupe decât de alegeri. El nu avea altceva de făcut decât să pregătească alegerile. 

Vă spun pentru prima dată: nu este o atitudine izolată a conducerii interimare a PNL Dâmbovița, ci o strategie venită de la centru. Marele Partid Național Liberal va ajunge micul PNL continuând așa. De 2 ani de zile numai dăm oameni afară.

Eu la ședințele acestor oameni nu mă mai duc și nu mai vreau să am de-a face cu oameni care nu-s în stare de nimic, care n-au demonstrat niciodată că pot să câștige ceva, oameni care sunt puși, de fapt, să distrugă tot.

Onoare muncii!

Comentarii

comentarii

Scrie un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.