Deputatul Ion Stan, după alegeri: Guvernul nu are de ce să răspundă pentru acest rezultat!

ion_stan_voinesti

Retras în linia a treia a zonei politice după demisia din PSD, deputatul Ion Stan a vorbit pentru Jurnal de Dâmbovița despre temele care au marcat alegerile prezidențiale, abținându-se de la un comentariu deschis asupra rezultatului. Zice așa deputatul dâmbovițean:

Nu doresc să comentez în niciun fel, mai ales că de doi ani sunt departe de politică. Răspund numai la întrebări legate de activitatea parlamentară. Legea amnistiei şi graţierii este una, iar referitor la arestarea parlamentarilor, nu poate exista o astfel de lege atâta timp cât nu se modifică Constituţia. În legătură cu legea amnistiei şi a graţierii, este corect ca o lege aflată pe ordinea de zi a parlamentului să fie analizată şi dezbătută prin vot şi luată o decizie.

Schimbarea majorităţii parlamentare se va putea face, au mai fost cazuri în 2005, 2009 şi 2010. Prin negocieri, prin promisiuni, majoritatea parlamentară poate fi schimbată, nu avem un text constituţional care să interzică migraţia. Guvernul nu are de ce să răspundă pentru acest rezultat. Este voinţa poporului care trebuie respectată. S-a văzut că agenda politicienilor a fost alta decât agenda poporului. Cea mai gravă problemă este a locurilor de muncă. De aceea am văzut în diaspora oamenii care au venit să voteze de la sute de kilometri. Ei se consideră nedreptăţiţi, din cauza politicienilor, a guvernelor, au fost nevoiţi să plece din ţară pentru a-şi câştiga existenţa.

Onoare muncii!

Comentarii

comentarii

Scrie un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.