Doi primari prezenți la ședința în care a fost întregistrat Adrian Țuțuianu ies cu declarații

Se anunță o săptămână interesantă la PSD, din perspectiva Comitetului Executiv Național care va avea loc într-una din zilele următoare. Unul dintre subiectele aprinse va fi legat de înregistrările cu președintele PSD Dâmbovița, Adrian Țuțuianu. Astfel, în vreme ce sunt câteva personaje la București care alimentează un scenariu cu sancțiuni, poziția senatorului pare de neclintit în județ. Cvasitotalitatea primarilor și parlamentarilor îi stau alături și dau mesaje de susținere.

Astăzi, alți 2 primari au ieșit cu declarații într-o conferință de presă. Cei 2 au fost chiar prezenți la ședința de la Petrești din care s-au prezentat anumite pasaje cu înregistrări.

Ionel Olteanu, primarul comunei Morteni:

Vreau să-l asigur pe dl președinte Adrian Țuțuianu de susținerea noastră, a primarilor, necondiționată. Am discutat cu mai mulți colegi primari și am stabilit că această susținere va merge până la retragerea noastră din PSD în cazul în care, la CEX, se vor lua măsuri împotriva președintelui nostru.

Vreau să subliniez faptul că președintele Adrian Țuțuianu a avut mandatul Organizației Județene pentru toate demersurile pe care le-a făcut. Drept urmare, dacă sunt necesare unele sancțiuni, nu Adrian Țuțuianu e vinovat, ci noi, cei care l-am mandatat.

Vizavi de înregistrările apărute în presă, sunt sigur că astfel de discuții există atât la nivelul altor organizații PSD, cât și la nivelul organizațiilor altor partide. Întrucât sunt unul dintre cei care au participat la ședința de la Petrești, vreau să vă asigur că au fost prezentate doar pasaje care au avut scop generarea de conflicte cu liderii partidului. Spun acest lucru pentru că în acea ședință au fost prezentate și lucruri pozitive rezultate din programul de guvernare al PSD.

Știm cu toții că Organizația PSD Dâmbovița nu se rezumă la o înregistrare instrumentată de niște oameni lași, frustrați și prea puțin bărbați. Pentru PSD Dâmbovița vorbesc rezultatele, iar aceste rezultate se datorează lui Adrian Țuțuianu.

Constantin Miu, primarul comunei Valea Mare și vicepreședinte PSD Dâmbovița:

Condamn ferm modul în care se încearcă denigrarea președintelui Adrian Țuțuianu. Noi, primarii, îl asigurăm de tot sprijinul nostru. (…) Cred că sunteți de acord că Adrian Țuțuianu a fost omul care s-a dedicat județului și nu cred că a fost localitate în județul Dâmbovița de care să nu se fi interesat. Nu cred că e vreun primar care să spună că n-a fost ajutat și sprijinit de Adrian Țuțuianu. Prin urmare, și gestul nostru, al primarilor, a fost unul firesc, de normalitate.

E greu să știu eu ce se va întâmpla în CEX, dacă va fi sancționat sau nu. Noi vă spunem poziția noastră, a primarilor, a celor care am stat în județul ăsta și am făcut câteva lucruri importante alături de dumnealui. Numai cine nu vrea să vadă nu vede ce s-a întâmplat în utimii ani în Dâmbovița și modul în care s-a dezvoltat acest județ. Eu vă spun că, fără implicarea dumnealui și a unor oameni care, într-adevăr, vor binele județului, nu cred că s-a fi întâmplat lucrurile astea.

Onoare muncii!

Comentarii

comentarii

Scrie un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.