Doi vicepreședinți PSD Dâmbovița vorbesc despre ședința „judecății” conducerii CJD!

congres psd (5)

Se va întâmpla la sfârșitul acestei săptămâni, vineri, 2 februarie, ședința Comitetului Executiv Județean al PSD Dâmbovița, care va tranșa definitiv situația tensionată dintre președintele Consiliului Județean – Alexandru Oprea și Partidul Social Democrat. Conflictul la distanță dintre Oprea și președintele PSD Dâmbovița, Adrian Țuțuianu, a escaladat în ultima perioadă și lucrurile se cer clarificate urgent.

Astăzi, în conferința de presă a PSD Dâmbovița, 2 vicepreședinți ai organizației au vorbit pe subiect, Dorinel Soare, primarul comunei Niculești și Fănuț Costea – președintele PSD Găești, consilier local:

miting psd grindeanu (23)

Dorinel Soare: Eu cred că, la ședința pe care o vom avea, vom limpezi apele, ca să zicem așa, într-un fel sau altul. Va trebui să ne așezăm la masă, să stăm cu picioarele în apă și să luăm decizia care e cea mai bună pentru partid, nu pentru o persoană sau alta.

fanut costea

Fănuț Costea: Într-un an de zile, Partidul Social Democrat nu a fost adus în discuție sub nicio formă în luările de poziție publică ale celor care au fost la conducerea Consiliului Județean. Sunt conectat la pagina de facebook a domniei-sale (Alexandru Oprea – n.r.) și, din tot ce a apărut pe presă, eu nu am văzut nicio secundă, poate greșesc, ideea: „Sunt președinte al Consiliului Județean, mă numesc Sandu Oprea și această realizare este făcută în programul cu care Partidul Social Democrat a venit în fața dumneavoastră și ne-ați ales”. Deci, din punctul meu de vedere, alegerea pe care a făcut-o a fost aceea de a se promova, de a-și promova toate realizările și activitatea propriu-zisă, dar elementul politic nu l-am văzut la niciunul dintre ei. (…) Eu sunt om de partid și cred că fiecare trebuie să ne gândim bine de ce suntem în acest partid. Unii sunt pentru glorie, unii sunt pentru bani, dar noi nu mai vorbim de popor…

Onoare muncii!

Comentarii

comentarii

Scrie un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.