DSP Dâmbovița: Informare cu privire la apa din Pucioasa!

dsp dambovita

Comunicat de presă

Directia de Sanatate  Publica Dambovita informeaza populatia din localitatile Pucioasa, Doicesti, Branesti, Vulcana Pandele si  Vulcana Bai ca, in urma monitorizarii de control a calitatii apei, efectuata in intervalul 22-24 ianuarie 2016, probele recoltate si analizate in laboratorul nostru sunt conforme din punct de vedere microbiologic la parametrii analizati, pentru toate punctele de prelevare stabilite.

Se mentin in continuare restrictiile instituite anterior, apa va fi utilizata doar pentru nevoi menajere si pentru igiena individuala.

Se interzice consumul apei pentru baut si pentru prepararea alimentelor.

Pana in acest moment nu ne-au fost raportate prezentari la camerele de garda ale unitatilor sanitare din zona, respectiv ale Spitalului Judetean de Urgenta Targoviste si ale Spitalului Orasenesc Pucioasa, de pacienti care sa acuze simptomatologie digestiva legata de consumul de apa provenita din Statia  Pucioasa, iar Serviciul Judetean de Ambulanta Dambovita nu a fost solicitat pentru urgente digestive din zona afectata, cu aceeasi legatura de cauzalitate.

Institutia nostra monitorizeaza in continuare parametrii de potabilitate ai apei atat la iesirea din statie, cat si la bazinele de inmagazinare si la consumatori.

            Director executiv,                                                    Purtator de cuvant,

          Dr. Sorin  STOICA                                                    Marinela POPA

Comentarii

comentarii

Scrie un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.