FOTO: Înainte și după / cum arată Grădinița „Rază de soare” la final de proiect

S-a întâmplat astăzi, la Târgoviște, evenimentul de inaugurare a unui proiect educațional de succes pentru infrastructura din municipiu, respectiv reabilitarea, modernizarea, extinderea și dotarea Grădiniței cu program prelungit nr. 8 „Rază de soare”.

Cine-și mai amintește cum arăta unitatea înainte de acest proiect va avea, acum, o imagine complet transformată. Nimic nu mai seamănă cu fosta grădiniță, cele două corpuri existente au fost reabilitate și modernizate, iar alături a fost construită o clădire nouă de peste 400 mp, destinată activităților sportive sau festivităților. Altfel, totul este transformat: panouri solare, dotări didactice și de laborator, dotări ireproșabile pentru bucătărie, un spațiu de joacă foarte generos etc.

Proiectul a fost realizat prin Programul Operațional Regional, investiția fiind de 12,7 milioane lei. Grădinița este cea mai mare din județul Dâmbovița și are peste 300 de copii.

La eveniment au fost prezenți primarul Cristian Stan, președintele Consiliului Județean Dâmbovița – Corneliu Ștefan, prefectul Claudia Gilia, directorul ADR Sud-Muntenia – Liviu Mușat, inspectorul școlar general – Ileana Nicolaescu, șefi de instituții deconcentrate.

Onoare muncii!

Comentarii

comentarii

Scrie un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.