FOTO: Marș de susținere pentru Guvernul Grindeanu în municipiul Târgoviște!

watermarked-foto42

PSD Dâmbovița a organizat astăzi, la Târgoviște, o manifestație de amploare pentru susținerea Guvernului condus de Sorin Grindeanu și a programului politic de guvernare. În ciuda vremii mohorâte, peste 10.000 de oameni au umplut până la refuz zona din fața Primăriei Târgoviște (Piața Revoluției și străzile adiacente) și au manifestat pentru susținerea Executivului. (Vezi galerie foto de la miting)

După adunarea din Piața Revoluției, manifestanții au organizat un marș pe traseul Bulevardul Libertății – strada Poet Grigore Alexandrescu – Bulevardul Mircea cel Bătrân – Bulevardul Independenței – Bulevardul I.C.Brătianu – Bulevardul Regele Carol I – Bulevardul Mircea cel Bătrân – strada Poet Grigore Alexandrescu – Bulevardul Libertății – sediul PSD Dâmbovița.

La oprirea în fața sediului de partid, coloana de manifestanți a fost așteptată de un grup de susținători veniți din București, care scandau: „Târgovișteni, veniți la Cotroceni”!

Onoare muncii!

watermarked-foto25 watermarked-foto26 watermarked-foto27 watermarked-foto28 watermarked-foto29 watermarked-foto30 watermarked-foto31 watermarked-foto32 watermarked-foto33 watermarked-foto34 watermarked-foto35 watermarked-foto36 watermarked-foto37 watermarked-foto38 watermarked-foto39 watermarked-foto40 watermarked-foto41 watermarked-foto43 watermarked-foto44 watermarked-foto45 watermarked-foto46 watermarked-foto47

Comentarii

comentarii

Un Comentariu

  1. marian trache says:

    Imi pare bine sa vad oameni un strada sustinandu- si ideile si filosofía asupra crea CE ar trebui sa insemne democrátia.Respect! Dar sunt indignat ca majoritatea celor iesiti un strada ñu sunt sustinatorii propriilor idei. PE de o parte condamnam un guvern ales prin majoritate, dar in acelasi timp fiind sustinatori ai majoritatii condamnam presedentia aleasa de majoritate. Unde este realitatea? Ñu stim…. si probabil ñu vom sti niciodata. Ramanem cu indoiala ” revolutiei” , a „mineriadei” si a multor episoade DIN istoria unui popor”democrat”.Respecto ambelor tabere dar cred ca fiecare ar trebui sa-si sustina propriile idei si ñu asa zisele idei „pontiste”,dragniste”, iohaniste” sau de alte culori.Romanii ñu au plecat DIN tara doar in timpul guvernarii PSD… ñu, se intampla in timpul PDsR, apoi Pntcd,PSD, Pnl, ,Pdl,acum Alde sau cine stie cate denumiri isi vor mai adopta…dar CE doare este ca sunt aceeasi oameni indiferent de numele care il adopta, sunt oameni care urmaresc mai mult propriile interese decat interesele celor care merg la vot,’ sunt oameni care pot manipula masele, pot insamanta idei si ideologii pe care chiar si marele Eminescu le condamna. Multi año au trecut …dar in zadar. Se spune ca speranta moaré ultima… a mea a murit azi….stiu ca Eu ñu imi voi creste copilul intr-o tara in care o mana de oameni se lupta pentru mielul cel gras,care profita.de Colectiv sau alte nenorociri ….ñu pot… ñu vreau….

Scrie un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.