GARDA NAȚIONALĂ DE MEDIU: Acțiune la Sintești (Ilfov), privind colectarea și transporturile ilegale de deșeuri / foto

Comisari ai Gărzii Naționale de Mediu, împreună cu polițiști și jandarmi, au desfășurat, joi, 18 august, o acțiune de control în satul Sintești (jud. Ilfov), care a vizat legalitatea activităților de colectare a deșeurilor, precum și identificarea transporturilor ilegale de deșeuri, pe raza localității. Activitatea a fost coordonată de comisarul general adjunct – Florin Bănică și la ea au participat 28 de comisari din cadrul Comisariatului General, al Comisariatului Județean Ilfov și al Comisariatului Municipiului București, alături de 24 de polițiști din cadrul structurilor de ordine publică, rutieră, economică și acțiuni speciale (SAS), respectiv ai Poliției Popești-Leordeni, împreună cu 16 jandarmi de la Jandarmeria Ilfov.
.
În timpul controlului, au fost oprite în trafic și verificate 65 autoutilitare, iar în cazul firmelor, au fost verificate documentele de proveniență pentru stocurile de materiale existente precum și existența actelor de reglementare și modul în care sunt respectate autorizațiile de mediu de către agenții economici.
.
Urmare a faptelor constatate de comisarii Gărzii Naționale de Mediu, au fost aplicate 9 sancțiuni în valoare totală de 450.000 lei. Totodată, au fost dispuse 5 măsuri complementare de suspendare a activității și au fost formulate 2 notificări în vederea suspendării activității unor operatori economici, până la obținerea actelor de reglementare.

Comentarii

comentarii

Scrie un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.