Gheorghe Piperea (AUR), la Târgoviște: Și-au tras un glonț în picior cu decizia comasării / Au vrut să-l salveze pe Ciucă, partenerul cel mai convenabil

Personalitate cunoscută a Alianței pentru Unirea Românilor (AUR) și candidat pentru alegerile europarlamentare, avocatul Gheorghe Piperea a vorbit, astăzi, la Târgoviște, despre efectul comasării alegerilor și pericolul pentru democrație al acestei decizii. El crede că PSD a acceptat acest favor făcut liberalilor pentru a-l securiza pe Nicolae Ciucă, întrucât este partenerul cel mai convenabil pentru Marcel Ciolacu.

Eu cred că și-au tras un glonț în picior, ceea ce mă face să-mi pară bine, pentru că am văzut două sondaje absolut uluitoare, din care rezultă că, în condițiile în care vor candida în calitate de „Partid Comasat Român”, vor lua 40-41% din voturi. În acest caz, AUR va avea 31% și putem să spunem „Mulțumim frumos” pentru această decizie. Care decizie va fi atacată, totuși, de către noi în justiție pentru că vrem să apărăm un principiu.

Există cel puțin două motive pentru care ne deranjează această comasare și ar trebui să vă deranjeze și pe dumneavoastră. Secțiile de votare vor fi constituite, într-un prim val, doar din partidele care au câștigat la modul scriptic niște europarlamentari în 2019, nu și AUR, nu și celelalte partide. Apoi, cei care sunt în secțiile de votare trebuie să treacă mai întâi printr-o verificare prealabilă, pentru a fi certificată semnătura electronică, țineți-vă bine, de către Serviciul de Transmisiuni Speciale (STS). Cum vi se pare chestiunea asta, să introduci direct, fără nicio jenă, cu bocancii, cu șenilele de tanc Abrams serviciile secrete în procesul electoral?!

Alianța pentru Unirea Românilor (AUR) Dâmbovița organizează, timp de 3 zile, un maraton de întâlniri în orașele din județ, la care vor participa o serie de candidați pentru alegerile europarlamentare, în frunte cu avocatul Gheorghe Piperea, sportiva Monica Iagăr, specialistul în educație Felicia Akkaya, muzicianul Cristian Mancaș, precum și actrița Mara Nicolescu, reprezentantă a filialei județene.

Onoare muncii!

Comentarii

comentarii

Un Comentariu

  1. Sunt ferm convins ca Gheorghe Piperea este o personalitate puternica si respectata in cadrul Aliantei pentru Unirea Romanilor si cred ca este un candidat de valoare pentru alegerile europarlamentare. De asemenea, impartasesc opinia sa referitoare la pericolul comasarii alegerilor si la consecintele acestei decizii pentru democratie. Este ingrijorator sa aflam ca PSD a acceptat acest favor facut liberalilor doar pentru a se asigura ca Nicolae Ciuca va fi in continuare partenerul de incredere al lui Marcel Ciolacu. Consider ca AUR a avut un rezultat determinat in sondaje, ceea ce ne arata ca decizia de a se candida ca „Partid Comasat Roman” poate beneficia altor partide. Ar trebui sa fim cu totii atenti la incalcarea unui principiu fundamental al democratiei si sa ne solidarizam cu AUR in lupta lor pentru a contesta aceasta decizie in justitie.

Scrie un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.