HeidelbergCement, sponsorizare pentru achiziția unei mese de operație la Spitalul Pucioasa!

spitalul pucioasa

Comunicat de presă

Avem deosebita plăcere să vă informăm faptul că HeidelbergCement va acorda Spitalului Pucioasa o sponsorizare în valoare de 92.000 de lei, destinată achiziției unei mese de operație, pentru dotarea secției de Urologie a unității medicale. Investiția a fost aprobată în cadrul ședinței Consiliului Local din data de 26 aprilie 2018.

Spitalul Orășenesc Pucioasa, județul Dâmbovița, deservește o populație de 60.000 de locuitori, în principal din Pucioasa și Fieni și 11 comune arondate. Unitatea furnizează servicii medicale complexe și are o capacitate de 270 de paturi, în cadrul acesteia funcționând 13 secții și compartimente, precum și un Ambulatoriu integrat. Spitalul are o adresabilitate crescută și un număr mare de intervenții chirurgicale – cel puțin 2 intervenții, zilnic.

Numărul total al pacienților spitalizați și tratați în secția de Urologie a unității medicale este de aproximativ 700 de persoane, dintre care 514 au suferit intervenți chirurgicale. Astfel, dotarea spitalului cu o masă de operație este necesară pentru asigurarea unor servicii medicale chirurgicale de calitate.

Eforturile și preocuparea noastră permanentă pentru creșterea calității actului medical, pentru modernizarea Spitalului Orășenesc Pucioasa și atragerea de noi specialități medicale nu sunt suficiente, din cauza platoului învechit al unității noastre spitalicești. Ne bucurăm că partenerul nostru local, compania HeidelbergCement România, a răspuns pozitiv și susține strategia de modernizare și dezvoltare a Spitalului. Credem că, odată cu această investiție calitatea actului medical se va îmbunătăți.

Mulțumim HeidelbergCement pentru colaborare, profesionalism și implicare!

Primarul Orașului Pucioasa,
ing. Constantin Emilian ANA

Comentarii

comentarii

Scrie un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.