Încă o parcare generoasă finalizată în micro 3 (blocurile 11-12)

Executivul Primăriei Târgoviște a mers astăzi în microraionul 3, acolo unde sunt finalizate lucrările pentru o parcare de peste 5.000 mp și peste 150 de locuri amenajate. Este ultimul proiect de acest fel din acest cartier, care vine să întregească un program ambițios destinat acestui tip de lucrări

Cristian Stan, primar: Investiția oferă locuitorilor din această zonă posibilitatea de a avea chiar în spatele blocului locuri de parcare suficiente. De altfel, în micro 3 s-au reabilitat în acest an parcările din spatele blocurilor C, parcările din spatele blocurilor D01, D02, 13, 14, parcările din spatele blocurilor 16, 17, 18, 19, aceasta din spatele blocurilor 11-12 fiind numai ultima din pleiada de investiții din acest cartier. Practic, într-un an de zile, tot cartierul a fost reabilitat la nivel de parcări.

În imediata vecinătate a parcării, se lucrează la Școala „Matei Basarab” – cel mai mare proiect accesat vreodată de administrația târgovișteană pe zona de educație – peste 22 milioane lei. Mai mult, lângă bazinul de înot din cartier se va coinstrui, prin Compania Națională de Investiții, o bază sportivă nouă.

Onoare muncii!

Comentarii

comentarii

Scrie un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.