Începând de astăzi, trotinete electrice și pe străzile din Târgoviște / detalii despre aplicație, închiriere, tarif

Începând de astăzi, municipiul Târgoviște se alătură centrelor urbane în care funcționează serviciul de închiriere de trotinete electrice. Prezentarea a fost făcută de către primarul municipiului Târgoviște, Cristian Stan, alături de colegii din Executiv și reprezentantul operatorului.

Cristian Stan:

Într-o perioadă dominată de restricții și tot felul de sancțiuni, vrem să facem și ceva care ține de normalitate. Începând de astăzi, în municipiul Târgoviște vom avea aceste trotinete electrice, ca și mijloc alternativ de deplasare. Este vorba, în primă fază, de 220 de trotinete electrice, care vor fi plasate în 30 de puncte din municipiu și care vor asigura o deplasare ecologică, facilă, rapidă și destul de agreabilă.

Îi sfătuiesc pe toți cei care doresc să utilizeze aceste trotinete să citească foarte bine Ordonanța 195, regulamentul de aplicare cu privire la circulația pe drumurile publice a acestui tip de vehicule.

Pentru informații despre serviciul oferit, tarife, identificarea prin GPS a trotinetelor în zona în care se află, precum și pentru utilizarea efectivă a acestor vehicule, doritorii trebuie să descărcarce aplicația „Lime – Deplasați-vă oricând”, disponibilă în magazinele de aplicații. Costul de utilizare este de 0,6 lei pe minut.

Onoare muncii!

Comentarii

comentarii

Scrie un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.