Întâlnire PSD Dâmbovița – Partida Romilor. Participanți și probleme discutate

psd - partida romilor (2)

Președintele Consiliului Județean și al Partidului Social Democrat Dâmbovița, Adrian Țuțuianu, la invitația dlui Vasile Moise, președintele Organizației Județene a Partidei Romilor „Pro Europa”, a participat sâmbătă, 31 octombrie, la o reuniune de lucru a organizațiilor teritoriale și organizației de tineret a Partidei Romilor.

În cadrul întâlnirii, au fost analizate rezultatele colaborării dintre PSD și Partida Romilor la nivelul Consiliului Județean, Consiliului Local Municipal Târgoviște și celorlalte autorități ale administrației publice locale, colaborare apreciată ca fiind foarte utilă din perspectiva dezvoltării localităților și rezolvării problemelor cu care se confruntă comunitățile rome din județ. Liderii organizațiilor locale au solicitat rezolvarea unor probleme de interes local privind drumurile județene, comunale, orășenești și municipale, extinderea rețelelor de apă și canal, asigurarea unor spații moderne de învățământ, locuri de joacă, angajarea în cadrul autorităților publice locale a unor mediatori școlari și experți pe problemele romilor.

Președintele Adrian Țuțuianu a răspuns punctual solicitărilor și a prezentat proiectele importante în curs de implementare, precum și cele care vor fi abordate în perioada 2014 – 2020. Reprezentanții Partidei Romilor au subliniat necesitatea continuării parteneriatului cu PSD și în perioada 2016 – 2020, în interesul dezvoltării județului și al rezolvării problemelor comunității rome.

Întâlnirea face parte din seria celor 6 organizate de la începutul acestui an.

Biroul de presă al PSD Dâmboviţa

Comentarii

comentarii

Scrie un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.