Întâlnire PSD – PLR Dâmbovița la sediul social-democraților. Participanți și teme abordate

psd - plr

Pentru o acțiune compatibilă și unitară la nivelul demersurilor și proiectelor guvernamentale și de administrație locală, Organizațiile Județene ale Partidului Social Democrat și Partidului Liberal Reformator au avut marți, 05.05.2015, o întâlnire de lucru la sediul PSD Dâmbovița.

Au participat din partea PSD: Adrian Țuțuianu – președinte PSD și CJ Dâmbovița, Cristian Stan – președinte PSD Târgoviște și primar interimar al municipiului, Alexandru Oprea – vicepreședinte PSD Dâmbovița și administrator public al județului, Alin Manole – vicepreședinte PSD Dâmbovița, iar din partea PLR: Petre Ionel – președinte PLR Dâmbovița, Corneliu Chițulescu – președinte PLR Târgoviște, Mihai Câmpeanu – secretar general și Radu Olteanu – președinte PLR Găești.

Discuția s-a axat în jurul menținerii și eficientizării frontului comun de acțiune la nivel guvernamental, cu efecte în proiectele de dezvoltare de la nivelul județului Dâmbovița. Reprezentanții celor două forțe politice au analizat prioritățile investiționale județene și au convenit să susțină demersuri unitare către Executiv pentru obținerea de sprijin guvernamental în implementarea și ducerea la bun sfârșit a proiectelor.

De asemenea, există un acord indiscutabil asupra menținerii și continuării după 2016 a parteneriatului de guvernare între PSD și PLR, ca parte a unui proiect de țară pe termen mediu și lung.

Preşedinte PSD Dâmboviţa                           Preşedinte PLR Dâmboviţa

   ADRIAN ŢUŢUIANU                                         PETRE IONEL

Comentarii

comentarii

Scrie un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.