Ionut Savoiu: Vizita ministrului Economiei, semnal privind preocuparea Guvernului pentru industria de aparare din Dambovita!

DSCN7118

Comunicat de presa

Deputatul PSD Ionuţ Sǎvoiu a luat parte în data de 17 februarie 2015 la vizita Ministrului Economiei, Comerţului şi Turismului – Mihai Tudose şi a Secretarului de Stat pentru Industria de Apǎrare – Sorin Encuţescu în judeţul Dâmboviţa, alǎturi de Preşedintele Consiliului Judeţean Dâmboviţa şi Prefectul judeţului.

Urmare a acestei vizite, Deputatul Ionuţ Sǎvoiu a precizat: “Recenta vizită, în judeţul Dâmboviţa, a Ministrului Economiei Mihai Tudose şi a Secretarului de Stat Sorin Encuţescu reprezintă un semnal puternic privind preocuparea Guvernului Ponta pentru soarta unităților economice ale industriei de apărare din Dâmboviţa”.

“Am speranța că noua conducere a ROMARM, care are un nou Director în persoana doamnei General Floarea Şerban, va revitaliza industria de apărare. Sunt convins cǎ dâmbovițenii așteaptă cu interes rezultate concrete care sǎ aibă efecte benefice asupra dezvoltării unităților economice de la Dragomireşti, Mija şi Moreni”, a mai adaugat Deputatul Sǎvoiu.

Comentarii

comentarii

Scrie un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.