IPS Părinte Nifon, discuție cu tinerii ce vor reprezenta Arhiepiscopia Târgoviștei la Întâlnirea Tinerilor Ortodocși din toată lumea!

incordat_1

Marți, 30 august 2016, Înaltpreasfințitul Părinte Arhiepiscop și Mitropolit NIFON s-a întâlnit la Centrul eparhial cu tinerii care vor reprezenta Arhiepiscopia Târgoviștei la Întâlnirea Tinerilor Ortodocși din toată lumea, ce va avea loc la București, în perioada 01-04 septembrie 2016, cu ocazia Anului omagial al educației religioase a tineretului creștin ortodox.

În cadrul întâlnirii, Înaltul Ierarh a vorbit tinerilor despre scopul evenimentului la care vor participa, și anume acela de a promova responsabilitatea misionară creștin ortodoxă,. Educația religioasă a tinerilor, axată pe coordonatele fundamentale ale societății, Familie, Școală și Biserică, are rolul de a-i călăuzi pe aceștia la cunoașterea tot mai profundă și mai corectă a adevărurilor de credință care definesc Ortodoxia. De aceea, astfel de întâlniri internaționale au rolul de a forma tineri ortodocși misionari, conștienți și responsabili de rolul lor în sânul Bisericii.

La final, Înaltpreasfinția Sa a oferit celor prezenți recentele apariții editoriale ale Arhiepiscopiei Târgoviștei, care fac parte din Colecția Misionar-Educativă dedicată tinerilor.

 Biroul de presă al Arhiepiscopiei Târgoviștei

incordat_3

Comentarii

comentarii

Scrie un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.