Lansarea proiectului „Dezvoltarea RAIMAN CAPUCINO SRL prin achiziția unor utilaje și dotări moderne”

ANUNȚ DE PRESĂ

S.C. RAIMAN CAPUCINO S.R.L., în calitate de Beneficiar,  implementează proiectul „ Dezvoltarea RAIMAN CAPUCINO S.R.L. prin achiziția de dotari moderne”, cod SMIS 117186, finanțat prin Programul Operaţional Regional 2014-2020, Axa prioritară 2: ”Îmbunătăţirea competitivităţii întreprinderilor mici și mijlocii”, Prioritatea de investiţii 2.2. „Sprijinirea creării și extinderea capacităților avansate de producție și dezvoltarea serviciilor”:

Contractul de finanțare a fost încheiat cu Ministerul Dezvoltării Regionale și Administrației Publice în calitate de Autoritate de Management și cu Agenţia pentru Dezvoltare Regională Sud Muntenia, în calitate de Organism Intermediar.

Valoarea totală a proiectului este de 3,001,350.10 lei, din care valoarea sumei nerambursabile este de 1,513,129.72 lei.

Obiectivul general al entitatii îl reprezintă îmbunatățirea competitivității RAIMAN CAPUCINO SRL, adresându-se pieței locale, în următorii 5 ani.

Obiectivele specifice ale proiectului vizează:

  1. Realizarea unei investiții inițiale prin extinderea capacității unei unități existente, prin creșterea volumului serviciilor aferente domeniului de activitate vizat de investiție, față de anul 2016.
  2. Creșterea volumului serviciilor prestate față de anul 2016, în termen de 1 an fiscal de la finalizarea proiectului, pentru RAIMAN CAPUCINO SRL.
  3. Creșterea și eficientizarea procesului de prestări servicii al societății RAIMAN CAPUCINO SRL, prin achiziționarea unor utilaje și dotări moderne, prin intermediul implementării investiției, în termen de 12 luni de la finalizarea proiectului și menținerea pe o perioada de înca 3 ani de operare.

Durata de implementare a proiectului este de 33 luni (01.07.2017 – 31.03.2020).

Informaţii suplimentare se pot obţine la: Aleea Sinaia nr. 6-8, Municipiul Târgoviste, 0722329388, marian.capatina@raiman.ro

Comentarii

comentarii

Scrie un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.