Ludovic Orban, atac la Tudorică Răducanu și Andrei Albu după alegerile de astăzi!

ludovic orban

PNL Dâmbovița a criticat în termeni duri alegerea lui Tudorică Răducanu în postul de viceprimar al municipiului Târgoviște, respectiv a lui Andrei Albu drept consilier cu atribuții de viceprimar. Copreședintele Organizației Județene, Ludovic Orban:

Astăzi este o zi tristă pentru Târgoviște; o zi care va rămâne o zi neagră în istoria Cetății de Scaun. Astăzi, PSD, Stan a dat Târgoviștea pe mâna clanurilor interlope, pe mâna penalilor. Astăzi, o majoritate ilegitimă din Consiliul Municipal a pus în fruntea obștii oameni care nu reprezintă cetățenii onești ai Târgoviștei, oameni care sunt incapabili să acționeze pentru dezvoltarea municipiului Târgoviște, oameni care, de fapt, provin din zonele gri ale societății, oameni care sunt plini de bube-n cap și oameni care, în mod evident, fac de râs Târgoviștea în fața celorlalte localități.

Dl Răducanu a fost o placă turnantă a corupției electorale în toate campaniile care se desfășoară din 2004. Dl Răducanu are afaceri, probabil nu direct, dar mascate, cu unități din subordinea Primăriei, știindu-se foarte bine că livrează alimente către instituții din subordinea Primăriei și fiind un suspect câștigător al procedurilor de licitație organizate pentru achiziționarea de alimente. Evident, în conflict de interese.

De asemenea, această majoritate sui-generis improvizată, recrutată pe cine știe ce deal-uri subterane, a mai promovat un „mare caracter”, anume pe dl Albu Andrei Bogdan. Dl Albu, am un document care este de pe site-ul Tribunalului Sectorului 4, a fost condamnat definitiv în 2007, ca urmare a recursului formulat de Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 4. A fost condamnat alături de un cetățean, Sacagiu Constantin Cătălin, la o pedeapsă de 1 an și 6 luni închisoare, cu suspendare.

Onoare muncii!

Comentarii

comentarii

Scrie un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.