Mai mulți primari PDL Dâmbovița vor fi propuși pentru excludere din partid!

primari pdl excludere

Prim-vicepreședintele PDL Dâmbovița, Jean Popescu, a declarat astăzi că mai mulți primari și consilieri locali vor fi propuși pentru excludere din partid. Treaba asta va urma pașii statutari: adică se va înainta propunerea în Biroul Permanent Județean și, mai apoi, Consiliul Județean de Coordonare va decide. Motivele invocate sunt inactivitatea politică și, mai ales, colaborarea cu PSD.

De altfel, s-a întâmplat abia săptămâna trecută ca 4 primari cu carnet PDL să participe la Consiliul Național al PSD de la Craiova, care a votat în unanimitate candidatura lui Victor Ponta pentru funcția de președinte al României. E vorba de Gheorghe Nica (Dobra), Iulian Buibăr (Răscăeți), Nicolae Tudorache (Brezoaele) și Ion Preda (Brănești). Pe primii 3 îi avem și în poza de mai sus.

Prezența lor înseamnă doar confirmarea sprijinului politic-electoral pe care l-au acordat PSD la ultimele alegeri. Nu sunt singurii în acest tablou. Ținem minte Comitetul Executiv al PSD Dâmbovița din luna februarie la care au participat nu mai puțin de 15 primari PDL (vezi foto), o dovadă publică incontestabilă a faptului că se alăturaseră echipei conduse de Adrian Țuțuianu.

Cu toate acestea, filosofia conducerii PDL Dâmbovița, repetată insistent și cu zâmbetul pe față de președintele Iulian Vladu, a fost aceea de a nu-i da afară, pe motiv că, în felul acesta, vor avea libertatea de a se înscrie în PSD. Stupid argument, desigur, când era evident că toate eforturile lor (concretizate în rezultate electorale foarte bune) se duc într-acolo și doar plăcerea lui Vladu de a-i privi în condică justifica păstrarea lor.

Ne anunță, însă, Jean Popescu – prim-vicepreședinte la județ, că lucrurile se vor schimba și cei care au trădat cauza portocalie vor fi propuși spre excludere. Cum ziceam, mai întâi în BPJ, după care în Consiliul Județean de Coordonare se va decide.

Onoare muncii!

Comentarii

comentarii

Scrie un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.