Matematica PMP Dâmbovița după fuziunea cu UNPR: Se adună voturile, suntem a treia forță politică din județ!

pmp unpr

Comunicat de presă

Este oficial- PMP și UNPR au devenit un singur partid : PARTIDUL MIȘCAREA POPULARĂ.

Congresul extraordinar al Partidului Mişcarea Populară, care s-a desfăşurat la Palatul Parlamentului în prezenţa a peste 2.200 de delegaţi, a validat fuziunea prin absorbţie cu Uniunea Naţională pentru Progresul României, fără abțineri și fără voturi împotrivă.

Astfel a luat ființă ce-a de-a treia putere politică a României.

„În urma deciziilor noastre, apare o a treia forţă politică, consistentă în teritoriu şi care are perspectiva obţinerii unui scor foarte bun în alegerile legislative. Acest lucru va însemna consolidarea capacităţii democratice a Parlamentului României, pentru că deciziile nu se vor mai juca între Modrogan şi Kiseleff, ci deciziile vor trebui să treacă şi prin Nicolae Iorga”, a afirmat Traian Băsescu.

Pe plan local, la nivelul județului Dâmbovița se pastrează același principiu prin care noua formulă a Partidului Mișcarea Populară este a treia forță politică. PMP a obținut un numar de 5.115 voturi valide pentru Consiliul Județean (2,21%) iar UNPR 7.521 voturi valide (3,25%). În urma fuziunii prin absorbție, PMP totalizeaza 12.636 voturi (5,46%) astfel declasând în mod evident formațiunea ALDE care a obținut 8.124 voturi valide (3,51%) la alegerile locale.

Discuțiile între conducerile celor doua organizații județene au demarat deja și vă vom ține la curent cu noutățile imediat ce acestea vor fi validate.

Dorel POPA
Presedinte PMP Dambovita

Comentarii

comentarii

Scrie un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.