MODELE de urmat: Prefectul Ioan Marinescu i-a acordat o diplomă de excelență eroului întors din Afganistan!

diploma romeo ene (1)

Într-un demers de a aduce în luminile publicului larg cât mai multe modele de viață, de comportament, de atitudine, pe care societatea să le asimileze ca repere, prefectul Ioan Marinescu a început ședința Colegiului prefectural de astăzi prin a-i acorda o diplomă de excelență plt. adj. șef Romeo Ene, întors acasă din misiunea ISAF NATO AFGANISTAN.

În perioada iulie 2014 – februarie 2015 subofiţerul, instructor în cadrul Centrului de Perfecționare a Pregătirii Cadrelor Jandarmi Ochiuri, a făcut parte din contingentul românesc din Afganistan,  participând  nemijlocit la operaţiuni militare extrem de dificile în capitala ţării. Cu emoție în voce, Romeo Ene a mulțumit pentru diploma de excelență și le-a vorbit membrilor colegiului despre acțiunile din Kabul:

Eu am ocupat o poziție de movement operations supervisor la nivelul unui joint operations center pentru toată zona Kabul. În cele 7 luni în care am îndeplinit atribuțiile acestei poziții, am coordonat un număr de peste 5000 de misiuni, implicând peste 40.000 de oameni. De asemenea, cu regret anunț, am participat și la managementul unor evenimente grave și foarte grave într-un mediu ostil și de mare risc.

Onoare muncii!

diploma romeo ene (2)

Comentarii

comentarii

Scrie un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.