Moreni / A fost inaugurat bazinul de înot, una dintre cele mai așteptate investiții din municipiu

Bazinul didactic de înot din municipiul Moreni a fost inaugurat, astăzi, în prezența ministrului Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației – Cseke Atilla, directorului general al CNI – Manuela Pătrășcoiu, președintelui Consiliului Județean Dâmbovița – Corneliu Ștefan, gazdă fiind primarul municipiului Moreni – Constantin Dinu.

Amplasat în zona blocurilor ANL, bazinul de înot a fost finanţat prin Compania Naţională de Investiţii şi are o valoare de 6.265.984 lei (fără TVA), municipalitatea morenară asigurând amplasamentul și racordarea la rețelele de utilități publice.

Constantin Dinu:
Sunt bucuros că de astăzi bazinul de înot din municipiul Moreni își deschide porțile – o investiție necesară și utilă pentru toți locuitorii cu atât mai mult cu cât aceasta a fost finanțată integral prin Compania Națională de Investiții. Foarte mulți așteptau acest moment și iată că s-a concretizat. De acum, copiii noștri au la dispoziție o infrastructură modernă și cu dotări de ultimă generație pentru a practica înotul astfel încât dezvoltarea acestora să se bazeze pe sport și sănătate. Este un început pentru acest sport în Moreni, dar am toată încrederea că peste ani vom avea campioni naționali la înot așa cum am avut și avem în fotbal, motociclism și handbal.
Cseke Atilla:
Este un moment de bucurie atât pentru dumneavoastră, cât și pentru finanțator. Să știți că finanțarea infrastructurii de sport este importantă. Chiar dacă unii au tot felul de comentarii legate de treaba asta, eu vă spun că va fi susținută dezvoltarea infrastructurii de sport pentru că este spre binele copiilor să fie aici și nu în altă parte. Este un loc care unește societatea și comunitatea locală. Eu vă doresc să vă bucurați de această investiție, este o investiție frumoasă.

Bazinul are lungimea de 25 m și lățimea de 12,5 m; el dispune de stații de filtrare și tratare a apei, sistem de încălzire, vestiare, grupuri sanitare, zone de dușuri și un sistem supraveghere video.

Onoare muncii!

Comentarii

comentarii

Scrie un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.