Neîndoielnic, Chindia se întoarce ACASĂ, din decembrie! Acasă, la Târgoviște. Contraatac la cârcotași

Este o certitudine: Chindia Târgoviște va juca, din decembrie, ACASĂ, pe stadionul „Eugen Popescu” din municipiu. Era, deja, asumat acest lucru, de săptămâna trecută, când Executivul Primăriei a făcut o vizită de lucru pe șantier și a vorbit despre progresul lucrărilor. Tot atunci, primarul Cristian Stan a ieșit la contraatac față de cei care au criticat constant administrația locală pe acest subiect:

Mi se pare jenant cum încearcă unii, care n-au construit nimic în viața lor, să arunce cu noroi în munca altora. Stadionul ăsta n-a fost niciodată construit în adevăratul sens al cuvântului, că n-a avut niciodată o autorizație de construcție și un proces verbal de recepție; e prima dată când facem acest lucru. Și, acum, se găsesc tot felul de „specialiști” și în proiectare și în rezistență și în nocturnă și în tot să spună ce nu e bine. Eu zic să mai așteptați o luna și-un pic și-o să vedeți că e foarte bine, nu bine.

Astăzi, edilul a făcut o nouă vizită pe stadion și a întărit faptul că echipa se va întoarce acasă, în decembrie:

Se lucrează la acoperiș, la pistă de tartan și la interioare, pe toate fronturile. Au fost făcute și băncile de rezerve. Cred că e clar pentru toată lumea, Chindia se intoarce acasă, pe un stadion nou, primul din istoria orașului la asemenea standarde.
.
În rest, cei care au făcut din critica „la adresa altora” un mod de viață, trebuie să se resemneze!
Dacă s-ar fi întâmplat după dorința lor, Chindia ar fi fost și azi în C, unde am găsit-o, iar stadionul, vechi de o jumătate de secol, se dărâma cu noi. Astăzi, Chindia este echipa cu cea mai bună linie de clasament în ultimele 6 meciuri!
Onoare muncii!

Comentarii

comentarii

Scrie un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.