Oana Vlăducă (PRO ROMÂNIA): Starea de urgență există ca să ne facem bine, nu ca să-i umilească Orban pe oameni / 15 condiții

Biroul Executiv (BEx) al PRO România s-a reunit, online, astăzi, pentru a dezbate și adopta poziția partidului în raport cu prelungirea stării de urgență, înființarea unei comisii parlamentare de anchetă privind achizițiile publice în domeniul sănătății, măsurile de șomaj tehnic și de diminuare a veniturilor bugetarilor, respectiv aplicarea legilor privind pensiile de stat și alocația pentru copii.

BEx PRO România a decis că parlamentarii partidului vor vota prelungirea stării de urgență, doar condiționat de adoptarea de către Guvern a 15 măsuri vitale pentru România în perioada următoare (vezi aici).

Pe subiect, deputatul Oana Vlăducă a adăugat:

Sunt unul dintre parlamentarii care nu mai vor să înghită bătaia de joc a unui guvern incompetent asupra cetățenilor propriei țări. Starea de urgență există ca să ne facem bine, nu ca să aibă Orban acoperiș să-i umilească pe oameni. Starea de urgență e ca să ne protejăm, nu ca să ne defrișăm pădurile. Etc. etc. etc.

Onoare muncii!

Comentarii

comentarii

Scrie un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.