Ordinea candidaților PNL Dâmbovița pentru parlamentare, stabilită la București! 2 liberali și-au anunțat intenția de candidatură

pnl

Liberalii dâmbovițeni se află în plin proces de înscriere la candidaturi pentru alegerile parlamentare. Până pe data de 15 august, organizația județeană are termen să trimită la București o listă de 10 persoane, aferentă celor 10 mandate pe județ (3 Senat și 7 Camera Deputaților). Partea proastă pentru PNL Dâmbovița este că, dat fiind scorul înregistrat la localele din iunie, sub media partidului, ordinea pe liste va fi hotărâtă la centru.

În privința intențiilor de candidatură, până la acest moment și le-au declarat doar 2 liberali: președintele nou numit al PNL Dâmbovița – Cezar Preda și, astăzi, prim-vicepreședintele Gabriel Plăiașu. Acesta din urmă declară:

Legat de intențiile privind candidatura la alegerile parlamentare, sunt sigur că vor fi foarte mulți colegi care doresc să facă acest lucru. Prefer să se întâmple acest lucru prima dată în Comitetul Județean Executiv, așa cum prevede statutul, decât să ne lansăm noi în speculații, astăzi, în conferința de presă.

Mă paște gândul, pentru că m-ați întrebat direct pe mine, pe persoană fizică. (…) Legat de întrebarea: Senat sau Cameră?, mai degrabă Camera Deputaților.

Onoare muncii!

Comentarii

comentarii

Scrie un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.