Pasajul rutier către Aninoasa a fost asfaltat / primul mare tronson de centură este aproape gata

Executivul Primăriei Târgoviște a mers astăzi pe șantierul pasajului rutier către Aninoasa, aferent drumului de centură. Lucrările de asfaltare au fost executate, urmând a se finaliza și rosturile.

Cristian Stan, primarul municipiului:

Putem spune că un coșmar al șoferilor, care dura de zeci de ani, a luat sfârșit. La sfârșitul săptămânii trecute, calea de rulare a pasjului către Aninoasa a fost asfaltată în 2 straturi. Practic, aici, lucrările se apropie de finalizare. Mai sunt de finalizat rosturile și putem spune că una dintre problemele municipiului Târgoviște pe zona de acces în oraș este rezolvată.

Pasajul face parte din proiectul drumului de centură, iar săptămâna aceasta, dacă vremea ne va lăsa, vom finaliza lucrările pe Aleea Sinaia și vom avea un întreg tronson de centură, începând de la acest pasaj, continuând cu Aleea Sinaia – str. Magrini – podul de la Valea Voievozilor – Calea Ialomiței și Calea București. Un tronson întreg finalizat și care oferă condiții optime de circulație tuturor participanților la traficul rutier.

Lucrăm la nu mai puțin de 3 stații de pompare. Am văzut problemele cu apa din zona străzii Petru Cercel, zona Combinatului de Oțeluri Speciale. Până la finalul anului, acolo va fi gata o stație de pompare cu o capacitate de 2.400 mc/oră, ceea ce înseamnă că problemele de acolo vor fi rezolvate. Sperăm să nu mai avem asemenea dificultăți în contextul în care, timp de 10 ani, racordarea la acea conductă s-a făcut haotic, fără a se ține cont de debitul care poate fi preluat.

Celelalte 2 stații de pompare vor fi în zona podului de la Valea Voievozilor și în zona Complexului de Natație.

Onoare muncii!

Comentarii

comentarii

Scrie un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.