Pietroșița: 4 străzi asfaltate cu fonduri europene, prin Grupul de Acțiune Locală (foto)

pietrosita (11)

S-a întâmplat astăzi, la Pietroșița, inaugurarea a 4 străzi din localitate, moment care a marcat finalizarea unui proiect cu fonduri europene derulat prin Grupul de Acțiune Locală (GAL) Bucegi – Leaota. Cele 4 tronsoane sunt drumuri comunale din satele Pietroșița (DC 132B și DC 132C) și Dealu Frumos (DC 132D și DC 132E). Valoarea investiție se ridică la 191.263 euro, din care 123.375 reprezintă finanțare nerambursabilă.

Alături de primarul comunei, Ion Dicu, au participat la evenimentul inaugural președintele Consiliului Județean Dâmbovița – Adrian Țuțuianu, senatorul Leonardo Badea și mai mulți localnici.

Nu sunt singurele investiții aflate în derulare la nivelul comunei din nordul județului. În asociere cu Consiliul Județean Dâmbovița, pe cote egale de susținere financiară, se modernizează 10 străzi, dintre care 4 au fost, deja, asfaltate. De asemenea, prin Compania Națională de Investiții se realizează căminul cultural din localitate. Prin OUG 28/2013 se desfășoară proiectul amplu de alimentare cu apă, investiție de 3,7 milioane lei, aflată într-un stadiu de execuție de peste 70% și care a primit în acest an o alocare de 500 mii lei. În fine, pe zona de microbuze școlae, localitate are aprobată solicitarea pentru microbuze 4×4 în tranșa a treia de distribuție de la Guvern.

Onoare muncii!

pietrosita (1) pietrosita (2) pietrosita (3) pietrosita (4) pietrosita (6) pietrosita (9) pietrosita (10)

Comentarii

comentarii

Scrie un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.