PNL Dâmbovița, explicații ilare despre participarea a 5 primari la CEx-ul PSD

grozavu - plaiasu - guran

La 2 săptămâni de la numirea ca președinte interimar al PNL Dâmbovița, Gabriel Grozavu a susținut astăzi prima conferință de presă, alături de Gabriel Plăiașu – secretar general PNL Dâmbovița și Virgil Guran – vicepreședinte PNL și responsabil numit de la București pentru coordonarea activității în filiala Dâmbovița.

De așteptat, prima reacție solicitată din partea lui Grozavu a fost referitoare la participarea a 5 primari PNL la ședința Comitetului Executiv Județean al PSD Dâmbovița, în data de 4 mai. Răspunsul, fie ascunde ceea ce i-au declarat, în realitate, primarii, fie arată cam cât preț pun aceștia pe inteligența președintelui interimar:

Am discutat cu toți cei 5 primari. Mi-au spus că au fost invitați la o întâlnire unde vor participa toți primarii din Dâmbovița, subiectul principal fiind PNDL II și un alt subiect – referendumul pentru familia tradițională. Nu li s-a impus nimic, n-au fost forțați și se consideră victime ale unor jocuri de imagine ale PSD. Nu li s-a spus că este ședință de partid.

Atât Gabriel Grozavu, cât și Virgil Guran au declarat că se bazează în continuare pe cei 5 primari.

Onoare muncii!

Comentarii

comentarii

Scrie un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.