Președintele CJD s-a întors la Crevedia: Vor fi reconstruite și reparate toate casele afectate (declarații)

Președintele CJ Dâmbovița, Corneliu Ștefan, a mers, astăzi, din nou, în comuna Crevedia și a discutat cu oamenii cărora le-au fost afectate casele și gospodăriile în urma exploziilor de sâmbătă. El își asumă că familiile vor primi sumele necesare pentru întreţinere până la finalizarea anchetei autorităţilor, urmând ca, după ce se va permite accesul în zonă să se facă şi constatarea pagubelor la faţa locului.

Astăzi finalizăm ancheta socială cu fiecare familie şi vom acorda suma necesară fiecărui membru din familie pentru această perioadă. Şi aici vorbim de sumele necesare pentru a se întreţine în această perioadă, ulterior, după ce vom putea intra pe locaţia respectivă, când cei de la ISU ne vor da voie, vom face anchetă socială în maxim 48 de ore şi vom constata pagubele de la faţa locului şi absolut toate casele le vom renova.

I-am anunțat că mâine, în ședința Consiliului Judeţean Dâmbovița, vor fi aprobate primele sume pe care le vor putea folosi pentru ce au dânșii nevoie în momentul de față.

De asemenea, împreună, am stabilit că toți copiii familiilor afectate vor primi rechizite și haine pentru a începe anul școlar cu bine.

Tot astăzi, alături de Crucea Roșie, am dus frigidere, alimente, apă, pături și alte lucruri care îi vor ajuta în spațiile de cazare ce le-au fost puse la dispoziție.

I-am asigurat că imediat după evaluarea pagubelor, vom transmite premierului Marcel Ciolacu solicitarea prin care, din fondul de rezervă al Guvernului, să fie alocate, cât mai rapid, sumele necesare reconstruirii și reparării caselor afectate.

Președintele CJD a fost însoțit de prefectul Claudia Gilia și primarul comunei Crevedia, Florin Petre.

Comentarii

comentarii

Un Comentariu

  1. Felicitari Presedintelui CJ Dambovita, Corneliu Stefan pentru intreaga sa dedicare si pentru modul in care se implica in cazul familiilor afectate si se asigura ca fiecare cerere va fi solutionata cat mai rapid si corect. Apreciem acest demers si suntem bucurosi ca aceste familii se pot baza pe ajutorul pe care il primesc.

Scrie un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.