Președintele PNL Dâmbovița îi trimite la școală sau „în parc, la table” pe „frustrații” din organizație! (declarații)

caraveteanu - preda - caracota

Președintele PNL Dâmbovița, Marius Caravețeanu, pune benzină pe conflictul aprins între el și alți lideri din organizație. Chiar dacă, de data asta, nu le pronunță numele, declarațiile contondente ale lui Caravețeanu se îndreaptă către aceleași ținte principale – parlamentarii Cezar Preda și Iancu Caracota, nominalizați în trecut drept persoane care contestă conducerea sau, mai exact, metodele de conducere ale actualului președinte.

Pornind de la declarația lui Viorel Cataramă, care a declanșat un scandal național, spunând că există o „grupare ticăloasă” în interiorul PNL, care dorește preluarea partidului, Caravețeanu lovește în plin:

Cuvântul „ticălos” cred că este prea dur, dar subscriu la ceea ce spune Cataramă. Simt și în județul Dâmbovița acest curent de nemulțumiți, de frustrați, de cum vreți dumneavoastră, care nu înțeleg că a avut loc un proces democratic, fie el și în interiorul partidului. Există o conducere la nivel județean, la nivel național care trebuie respectată până la viitoarele alegeri. Până atunci te antrenezi, citești cărți, te duci la școală, mai înveți gramatică, matematică, geografie, ce ai nevoie, te prezinți în fața electoratului PNL, îți prezinți programul și lumea te votează. Până atunci, dacă ești bărbat, te încolonezi; dacă nu, recomandarea mea pentru acești frustrați – poa’ să meargă și în parc, la table.

Onoare muncii!

Comentarii

comentarii

Scrie un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.